Je kind aanmelden

Interesse in onze school? Bel ons en we maken graag een afspraak voor een rondleiding met jou en je kind en een persoonlijk gesprek.

Rondleiding en persoonlijk gesprek

Als je interesse hebt in onze school, maken we graag een afspraak voor een rondleiding met jou en je kind en een persoonlijk gesprek.

Na de rondleiding krijg je een aanmeldformulier mee. Als je het volledig invult, kun je het weer inleveren op school. Zijn er geen bijzonderheden? Dan krijg je een bevestiging dat je kind is ingeschreven.

Voordat je kind 4 jaar wordt, mag het 3 keer een dagdeel komen wennen. De leerkracht van de kleutergroep maakt daarvoor een afspraak.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam ouder*

Overstappen?

Als je kind ouder is dan 4 jaar is het belangrijk dat je de school waar je kind nu zit op de hoogte stelt. Daarna maken we graag een afspraak en houden we een vrijblijvend gesprek waarin je iets over je kind vertelt, de reden waarom je wilt overstappen en vertellen wij iets over onze school. Wil je overstappen? Lever dan het aanmeldformulier ingevuld in. Daarna overleggen we met de school van herkomst.

Aanmeldformulier

Wil je na de kennismaking je kind inschrijven dan kan dat door middel van het aanmeldformulier.

Het formulier kun je via onderstaande button uitprinten, invullen en afgeven bij de school. Verzenden per post kan natuurlijk ook.